(PIDMAGEen ware feestweek, wat moeten we ons daarbij voorstellen? Reporters Stephanie en Elise schuimden een week lang fuiven af en deelden hun feestavonturen Instagramstyle.

Meaningless Monday

© StampMedia

Dé locatie op maandagavond in Antwerpen, de Ossenmarkt, oogde op het eerste zich verlaten. Helaas troffen we in de Salamander effectief maar een handvol mensen aan.

Vermoedelijk genoten studenten thuis van een welverdiende vakantie of bereidden ze zich voor op de andere feestjes deze week.

Titty Tuesday

© StampMedia

Een dag van extremen: van een shishabar tot een stripclub. In de ene een waterpijp met appelsmaak, de andere een borst met slagroom. Voor dat laatste bedankten we toch vriendelijk.

 

Wasted Wednesday

© StampMedia

Een Leuvense dagdisco van Farmaceutica bracht ons Tongerlo aan één euro en een gratis vat of twee. Maar dat was nog niet genoeg dus trokken we nog naar een foute nineties cantus van Politika.

Tasty Thursday

© StampMedia

Foodtrucks zijn overal, ook in Antwerpen. Dit keer op het Eilandje in thema van Halloween. Smakelijk!

Fed up Friday

© StampMedia

We kunnen onze zetels niet de hele week verwaarlozen dus terwijl de buitenwereld doorfeest genieten wij van een welverdiende nachtrust.

Scandalous Saturday

© StampMedia

Op zaterdag zijn we all over the place! Van de Vreemdelingenmarkt, naar de duifkes tot een origineel verjaardagsfeest op de Scheldekaai. What a view!

Sporty Sunday

© StampMedia

Eindelijk breekt onze favoriete dag aan! Terug naar ons geboortedorp om de dames en heren van hockeyclub KHC Dragons naar de overwinning te roepen. Schol!


Dit artikel verscheen eerst in PIDMAG, het magazine van StampMedia – Jaargang 4 Nr.13 p. 4-5