StampMedia dicht de kloof tussen media en jongeren. We maken jongeren mediawijs en media jongerenwijs. Voor onze preprofessionele werking zoeken we gemotiveerde en zelfstandig werkende jonge videofreelancers.

Wij zijn op zoek naar jongeren tussen 18 en 26 jaar die al ervaring hebben met video en montage, en die als freelancer opdrachten willen doen.

Wat kan je verwachten?

StampMedia werkt op regelmatige basis samen met andere organisaties voor video- opdrachten (sfeerverslagen, vox pop, interviews, social video’s…). Soms gaat het over losstaande filmpjes, soms over reeksen met verschillende opnamedagen gespreid over een langere periode.

Als freelancer ga je zelfstandig aan de slag. Je staat in voor de video-opname, de interviews, en de montage achteraf. Afhankelijk van de opdracht werk je alleen of samen met anderen.
Je kan steeds het nodige materiaal (camera, geluidsmateriaal, montagemateriaal…) ontlenen. StampMedia begeleidt je ook technisch en inhoudelijk waar nodig.

Voor elke opdracht krijg je vooraf de dagprijs en het aantal dagen door dat je hiervoor betaald wordt. We helpen je met de administratie die je daarvoor moet doen indien je nog niet vertrouwd bent met deze systemen.

Wat verwachten wij van onze freelancers?

Je hanteert een professionele werkhouding en werkt zelfstandig. Je communiceert duidelijk met StampMedia over het verloop van de opdracht. Je komt afspraken na, respecteert je deadlines, neemt feedback ter harte…

Je bent bereid om een engagement op te nemen: als je een opdracht aanvaardt, rekenen we erop dat je hieraan werkt tot de opdrachtgever tevreden is. Je bent bereid om je flexibel op stellen in functie van de deadline.

Hoe stel je je kandidaat?

Bezorg ons je cv via pieter [at] stampmedia.be.
Stuur enkele video’s die jouw werk goed weergeven. Geef daarbij ook de nodige uitleg. Binnen welke context maakte je die video? Werkte je alleen of in groep? Wat was jouw precieze rol in het proces?

Nog extra vragen? Stuur gerust een mail naar pieter [at] stampmedia.be