(PIDMAG) Seks heeft voor iedereen een andere betekenis. Eric (55) is, samen met zijn vrouw, op zoek naar een koppel om seks mee te hebben. "We willen met een ander koppel in bed duiken."

“‘Waarom proberen we niet eens seks met een ander koppel?’ Dat was de vraag die ik aan mijn vrouw stelde. Ze was niet gechoqueerd, beledigd of boos. Het leek voor ons een logische volgende stap want we wilden onze grenzen verleggen."

"We hebben nooit eerder geswingd. Mensen denken snel dat we dit proberen om weer pit in ons seksleven te brengen, maar dat is helemaal niet het geval. Van sleur is er geen sprake. We zijn allebei nogal openminded, maar in de slaapkamer houden we het verder braaf. Het leek ons leuk om eens totaal iets anders te doen."

Hotel of thuis?

"We hebben er eerst samen over gepraat om zeker te zijn dat we hetzelfde zochten en wilden. Gaan we naar een hotel of blijven we thuis? Waar hebben we de grootste kans om iemand te vinden? Uiteindelijk besloten we een zoekertje online te plaatsen. Zo houden wij de controle over onze eerste keer. Een koppel, een vrouw of een man: wie er reageert maakt ons eigenlijk niet zoveel uit."

"Wij geloven echt dat swingen is wat we zoeken. Er zijn zoveel manieren om eens te experimenteren met seks en voor iedereen is er wel iets dat het best bij hem of haar past. Voor mij en mijn vrouw is dat samen met een ander koppel in bed duiken."

© 2015 - StampMedia - Tysha Coenegracht & Josje van Seeters


Dit artikel verscheen eerst in PIDMAG, het magazine van StampMedia – Jaargang 4 Nr.10 p. 11
Dit artikel werd gepubliceerd door Newsmonkey op 10/07/2015